NOVA USLUGA U SALONU!

olaplex

Krenite korak dalje bez narušavanja integriteta kose. Koloristi su konačno oslobođeni straha od oštećene kose.

Olaplex možete koristiti kao novo sredstvo u ponudi vašeg salona. Izbor je vaš. Kao sredstvo, koristite Olaplex Bond Multiplier No.1 dodavajući ga izbjeljivaču ili boji. Nakon što klijentu isperete boju s kose, nanesite Bond Perfector No.2 za drastično uklanjanje pucanja kose. Prilikom svakog korištenja, popucane kose sve je manje.

Ponudite Olaplex svojim klijentima kao novu uslugu u salonu. Uključite profesionalni Hair Perfector No.3 Take Home u svoju ponudu. Vaš klijent može koristiti pripravak jednom tjedno. Hair Perfector No.3 Take Home ima nevjerojatne dodatne pogodnosti o čemu svjedoče stotine zadovoljnih klijenata.

ŠTO JE OVA STVARČICA…OLAPLEX?

Gledate inovativni kemijski pripravak koji uvišestručuje veze i mrežišta u popucanim vezama vaše kose. A sastojak je samo jedan!

Sve je započelo pronalaskom dva vodeća svjetska stručnjaka u području kemijskih materijala koji nikad do sad nisu radili na proizvodima za njegu kose. Dr. Eric Presley i dr. Craig Hawker, naš dvojac iz snova izumio je jedinstven kemijski sastojak, koji ne sadrži silikon niti ulje, i tako veže popucane veze u kosi za vrijeme i poslije kemijskog tretmana, čineči ih snažnijima nego što su bile prije. To može zvučati kao stara priča, ali pogledajte što o Olaplexu na društvemim mrežama govore vrhunski koloristi današnjice. Kako oni kažu, dokaz je u samom sastojku.